Calculator online etapele sarcinii

evolutia sarcinii

Calculator privind etapele sarcinii
Calcule privind sarcina:
Durata medie a ciclului menstrual:Prima zi a ultimei menstruatii:

Rezultat calculator sarcina


Data calculata a conceptiei:Data urmatoarei menstruatii:Testul de sarcina devine pozitiv:Sarcina confirmata la ecografia intravaginala:Sarcina confirmata la ecografia transabdominala:Sfarsitul trimestrului I (saptamana 12 de sarcina):Sfasitul trimestrului II (saptamana 27 de sarcina)Data probabila a nasteriiSaptamani de sarcinaData cu risc de avort*Data cu risc de avort*Data cu risc de avort*Data cu risc de avort*


* ATENTIE! La aceste date trebuie contactat de urgenta medicul daca gravida prezinta: sangerari vaginale, crampe sau dureri abdominale, pelviene sau la nivel lombar inferior!Date aproximative la care ar trebui sa mergeti la medic

Sarcina este o stare fiziologica, de aceea trebuie perceputa ca atare de catre gravida. Dar sarcina necesita a fi urmarita cu atentie de catre medicul obstetrician, deoarece ea se poate complica (in 5-20% din cazuri), punand in pericol viata mamei si/sau a fatului.

Vizita la medic:Vizita la medic:Vizita la medic:Vizita la medic:Vizita la medic:Vizita la medic:Vizita la medic:Vizita la medic:Vizita la medic:Vizita la medic:Vizita la medic:Vizita la medic:Vizita la medic:Vizita la medic:Vizita la medic:Vizita la medic:Vizita la medic:

Calculator online etapele sarcinii

Bebelusui petrece inainte sa se nasca aproximativ 38 de saptamani in uter, insa durata medie a sarcinii se intinde pe parcursul a 40 de saptamani. Acest lucru se datoreaza faptului ca sarcina este numarata din prima zi a ultimei menstruatii si nu de la data conceptiei. Medicii calculeaza, in general, varsta unei sarcini, incepand cu prima zi a ultimului ciclu menstrual al gravidei. Ovulul fertilizat isi incepe drumul ca o singura celula, care se multiplica rapid, formand un embrion, pe masura ce se deplaseaza spre uter. Embrionul se ataseaza de mucoasa uterului, care este deja pregatita sa il sustina. Pentru multe femei, primul semn de sarcina este lipsa menstruatiei, in saptamana a cincea.
Bijuteria de lux Papillon Construct