Calculeaza distanta si durata unui traseu

calcul distante intre localitati

Traseaza si calculeaza distanta si durata unui traseu



Se incarca harta...

Calculul traseului poate fi efectuat prin introducerea adresei / locatiei, prin introducerea longitudinii si a latitudinii sau prin selectarea punctelor pe harta printr-un click. Dupa adaugarea locatiei sau a longitudinii si a latitudinii se da click pe adauga pentru a adauga un nou punct la traseu.



Adresa:






Latitudine:



Longitudine:






Adrese / locatii
Adresa Latitudinea Longitudinea

* generarea traseului pentru mijloacele de transport in comun nu acopera toate locatiile de pe Pamant, fiind dezvoltata doar in metropole precum: New York, Washington, Paris, Roma, etc!
** generarea traseului pentru ciclism acopera mare parte a locatiilor de pe Pamant, insa nu in intregime!
*** rearanjeaza adresele / locatiile pentru a trasa cel mai scurt traseu!
**** adresa / locatia de start va fi setata si ca adresa / locatie finala!

Alege unitatea de masura:



Parcurgerea traseului:











Distanta si durata unui traseu

Cu ajutorul acestei aplicatii se poate calcula distanta dintre doua sau mai multe locatii cat si durata unui traseu. Introducerea locatiilor poate fi efectuata prin introducerea adresei, prin introducerea longitudinii si a latitudinii sau prin selectarea punctelor pe harta printr-un click. Calculul privind durata si distanta traseului poate fi efectuat pentru: parcurgerea distantei cu masina, parcurgerea distantei pe jos, parcurgerea distantei cu transportul public sau parcurgerea distantei cu bicicleta. Calculul privind parcurgerea traseului cu mijloacele de transport in comun nu acopera toate locatiile de pe glob ci este dezvoltat doar pentru metropolele precum: New York, Washington, Paris, Roma, etc. La fel este si in cazul traseelor pentru ciclism unde se acopera mare parte a locatiilor de pe Terra, insa nu in intregime, fiind dezvoltat cu precadere in zonele unde exista piste de ciclism. Odata cu calcularea distantei va fi generat si un traseu detaliat ce va cuprinde toate localitatile in care are loc o schimbare de directie. Daca a fost ales un traseu cu mai multe puncte intermediare se poate opta pentru optimizarea traseului si atunci se vor rearanja locatiile pentru a genera cel mai scurt traseu




Bijuteria de lux Papillon Construct