´╗┐

Calculeaza distanta, durata si elevatia unui traseu

distanta, durata si elevatia

Calculeaza distanta, durata si elevatia traseuluiSe incarca harta...


* generarea traseului pentru mijloacele de transport in comun nu acopera toate locatiile de pe Terra (este dezvoltata in metropole precum: New York, Washington, Paris, Roma, etc)!
** generarea traseului pentru ciclism acopera mare parte a locatiilor de pe Terra, insa nu in intregime!
Adresa de start a traseului:Adresa de destinatie a traseului:Alege unitatea de masura:Modul de calculare al elevatiei:Modul de parcurgere a traseuluiDistanta totala a traseului este de: -
Altitudinea punctului de plecare este de: -
Altitudinea punctului de destinatie este de: -
Altitudinea maxima a traseului este de: -
Altitudinea minima a traseului este de: -
Ascensiunea totala a traseului este de:
Coborarea totala a traseului este de: -


Calculeaza distanta, durata si elevatia unui traseu

Cu ajutorul acestei aplicatii se poate calcula distanta, durata si elevatia unui traseu. Introducerea punctului de plecare cat si al celui de destinatie se poate face prin scrierea locatiei sau prin selectarea acesteia pe harta.

Calculul privind durata si distanta traseului poate fi efectuat pentru: parcurgerea distantei cu masina, parcurgerea distantei pe jos, parcurgerea distantei cu transportul public, parcurgerea distantei cu bicicleta sau in linie dreapta. Pe langa calcularea distantei va fi generat si un traseu detaliat ce va cuprinde toate localitatile in care are loc o schimbare de directie intre punctul de start si cel de destinatie.

Calculul privind parcurgerea traseului cu mijloacele de transport in comun nu acopera toate locatiile de pe glob ci este dezvoltat doar pentru metropolele precum: New York, Washington, Paris, Roma, etc. La fel este si in cazul traseelor pentru ciclism unde se acopera mare parte a locatiilor de pe Terra, insa nu in intregime, fiind dezvoltat cu precadere in zonele unde exista piste de ciclism. In ceea ce priveste elevatia vor fi calculate: altitudinea punctului de plecare, altitudinea punctului de destinatie, altitudinea maxima a traseului, altitudinea minima a traseului, ascensiunea totala a traseului cat si coborarea totala a traseului.

Daca este selectat un punct pe graficul privind elevatia, acesta va fi indicat si pe harta, daca este selectat un segment de pe grafic prin drag and drop, vor fi afisate informatii privind: distanta pe care se desfasoara, punctul de start si de sfarsit al acelui segment, inclinarea medie si dificultatea de inclinare al acelui segment.
Bijuteria de lux Papillon Construct